Beste bezoekers van Dinner Om de Hoek,

Hierbij ingesloten stuur ik u het menu van 3-4-2024Het menu van 3 april bestaat uit:

Gado Gado met saté

Gado gado is een gerecht dat uit de hoofdstad Jakarta afkomstig is, bestaande uit verschillende groentes zoals spitskool, taugé, mais etc.  met een overheerlijke pinda sauce.De lekkerste kip saté is afkomstig uit het eiland Madura Oost Java.Beide gerechten worden in Indonesië gegeten met Lontong. Dit is kleefrijst die je na het koken in blokjes snijdt en serveert bij zowel de Gado Gado als de saté. Het is zeker de moeite waard deze combinatie te proeven. Mocht het te exotisch zijn voor u, dan is er nog altijd de keuze om rijst ipv lontong te kiezen.

We vragen u om aan te geven welke combinatie u wilt nemen en geef dit ook aan tijdens uw bestelling.

Er is plaats voor 50 personen om bij ons aan te schuiven. Reserveer zo vroeg mogelijk indien u bij ons komt aanschuiven om teleurstellingen te voorkomen.

Vul bij voorkeur uw  voor en -achternaam in de mail om fouten te voorkomen vooral als u met grotere groepen komt bestaande uit meer dan 2 personen.

We doen ons best om deze groepsgewijze samentelling  zoveel mogelijk bezoekers van ons wijkrestaurant bij elkaar te plaatsen.

Komt u niet, waarschuw mij ver van te voren  om ook anderen de kans te geven aan te laten schuiven die op de wachtlijst staan

Wij wensen u alvast namens alle vrijwilligers  een Selamat Makan toe.

Harry Krafft, contactpersoon Dinner Om de Hoek

Gado Gado met saté
Sluit Menu