Beste bezoekers van Dinner Om de Hoek,

We gaan  in de maand juli weer open. Omdat onze kok Frank Mesker pas herstellende is van de hart operatie zijn we van plan voor de schoolvakantie bij wijze van proef DOH open te stellen voor het publiek en vooral voor onze vaste bezoekers. Hartelijk dank voor de reacties van medeleven die wij ontvangen hebben zowel per e-mail als telefonisch. Dit heeft ons extra gemotiveerd om voor 1 maand onze buurtrestaurant te openen.  

Er is nog meer…..

Vanwege de versoepeling van de regering ten aanzien van de HORECA is Dinner Om de Hoek in de maand juli beperkt open te stellen voor iedereen. M.a.w. u kunt bij ons ter plaatse weer gaan eten. Voorlopig is dit nog voor 15 personen en als de weergoden ons goed gezind zijn, zelfs meer want dan bestaat de mogelijkheid ook  buiten te zitten.  

Kort samengevat :

1: U kunt ter plaatse bij ons uw diner nuttigen (maximaal 15 personen) 2: U kunt de maaltijden afhalen. 3: U kunt uw maaltijden laten bezorgen + € 1,50 bezorgkosten (svp gepast betalen want hier hebben wij nog geen pinautomaat, wel is het mogelijk van te voren  het totale bedrag op onze ING rekening te storten middels internetbankieren tbv:

Stichting Bulan Purnama. IBAN:  NL78 INGB 0006 0803 22)

Onze reserveringsformulier staat op: https://stgbulanpurnama.nl/reservering-doh/ 

Bellen is natuurlijk ook mogelijk (tel.: 06-51732149)

 

Omdat dit een versoepeling is van de Corona maatregelen dient u zich alsnog strikt aan de corona regels te houden.

Na de vakantie in de maand september wanneer iedereen zijn/haar vaccinatie gehad heeft  zijn de verwachtingen dat we weer terug gaan naar de oude situatie, dus ca 40 personen in het restaurant.

Tenslotte wensen wij namens bestuur en vrijwilligers u alvast een Selamat Makan toe

 

Harry Krafft

(Contactpersoon Dinner Om de Hoek)

Sluit Menu