Beste bezoekers van Dinner Om de Hoek,

Beste bezoekers van Dinner Om de Hoek,
Alsnog een goed en een gezond 2022 toegewenst. Het jaar 2021 hebben we achter ons gelaten en we kijken wat het jaar 2022 ons zal brengen gezien de op dit moment uitbraak van het nieuwe Omikron variant van de Corona. De stijgende cijfers van deze pandemie, niet de ziekenhuis opnames, hebben ertoe geleid dat de lockdown in de HORECA in Nederland voorlopig geen versoepeling krijgt m.b.t tot deze pandemie. M.a.w. u kunt blijven afhalen of laten bezorgen, maar bij ons wijkrestaurant aanschuiven zoals u dit van ons gewend bent, is er voorlopig niet bij.

Gezien de stijgende energie kosten zijn de prijzen van met name de voedingsproducten sterk gestegen. Dat voelt u ook in uw eigen portemonnee als u op de supermarkt bent. Deze kostenstijging heeft ook gevolgen voor ons. Om het allemaal zo beheersbaar mogelijk te maken hebben we tot onze spijt besloten om de prijzen van de maaltijden met € 1 te laten stijgen. De prijzen per maaltijd zijn nu
€ 8,- (was € 7,-), koffie, thee en frisdrank zijn hetzelfde gebleven.

Hierbij sturen we u het menu van de maand februari met de kwaliteit die u van ons gewend bent en mocht u er vragen over hebben, schroom niet ons te bellen of te mailen (zie flyer)

Namens alle vrijwilligers van Dinner Om de Hoek, wensen we u alvast een Selamat Makan toe.

 Aanvulling als gevolg van de Corona maatregelen van 26-11-2021

1: Het restaurant gedeelte van de Goudvink is tot nadere orders
gesloten om samen te dineren.
2: Afhalen en bezorgen blijft zoals het is. U kunt uw
reservering cq bezorging blijven doen, zoals u het
gewend bent. Hier is tevens geen
Coronatoegangsbewijs voor nodig
3: Houdt u zich ook aan de basisregels (1,5 meter
afstand, mondkapje)

Sluit Menu