Beste bezoekers van Dinner Om de Hoek,
Hierbij ingesloten stuur ik u het menu van 5-3-2025
Het menu van 5 maart bestaat uit:
Ayam Bumbu Bali
Bumbu Bali is een heerlijk kruidig kipgerecht waarbij de combinatie van gember, pepertjes, laos, palmsuiker, knoflook en citroengras voor een ware smaakexplosie zorgt. De bijgerechten Sayur Lodeh, Sambel Goreng Tempe en Zoetzure Komkommer met Kroepoek maakt het gerecht nog lekkerder
Er is plaats voor 50 personen om bij ons aan te schuiven. Reserveer het zo vroeg mogelijk indien u bij ons komt aanschuiven om teleurstellingen te voorkomen.
Vul bij voorkeur uw voor en -achternaam bij uw reservering om fouten te voorkomen vooral als u met grotere groepen komt bestaande uit meer dan 2 personen.
We doen ons best om deze groepsgewijze samenstelling zoveel mogelijk bezoekers van ons wijkrestaurant bij elkaar te plaatsen.
Komt u niet, waarschuw mij ver van te voren om ook anderen de kans te geven aan te laten schuiven die op de wachtlijst staan
Wij wensen u alvast namens alle vrijwilligers een Selamat Makan toe.
Harry Krafft, contactpersoon Dinner Om de Hoek
